JÄDRAÅS AIK

 

På sommaren har vi en fin fotbollsplan för den spelsugne. Vi tar gärna emot klubbar som vill träna eller spela match. Fina elljusspår för den som vill cykla MTB, springa eller ta en promenad. När du motionerat kan du  svalka av dig med ett dopp i någon av sjöarna i närheten. Jädraån rinner förbi husknutarna på JAIK-vallen.

 

På vintern finns skidspår i varierande längd, perfekt både för dig som motionsåker eller tränar inför vasaloppet. Skoterleden går nära vår anläggning om du vill ta med skotern och övernatta då det är mycket mer snösäkert här än bara några mil söderut. Efter en utedag den friska vinterkylan kan det vara skönt med ett bastubad.

 

Anläggningen lämpar sig utmärkt för träningsläger och liknande. WiFi med fiber finns över området.

 

På anläggningen finns ett fräscht och modernt kök som även lämpar sig för större sällskap.


På JAIK-vallen finns en modernt och välutrustat gym för dess storlek. Medlemsskap i JAIK behövs. Mer information om tillgång till gymmet hittar du här http://www.jaik.se/gymmet/ OBS! Du kan använda ditt friskvårdsbidrag genom Wellnet på JAIK-vallens gym. 

 

På JAIK-vallen finns det fem stugor med fyra sängplatser i vardera. Det finns även ett antal husvagnsplatser med el. Samtliga stugor är isolerade så det går bra att bo i dem även vintertid. Självhushåll med sällskapsrum och tv finns i "gamla klubbstugan".

 

Här http://jaik.se/priser hittar ni samtliga priser. Alla priser är inklusive moms på 12%. 

20151121_100317

 

 Intresseanmälan och bokning på telefon: 072-725 51 58 (ej sms) alternativt på 070-674 86 21.

 

Välkommen till Jädraås AIK! Se vår hemsida för all info: www.jaik.se

 

Jädråas AIK

Gammelboningsv 22

816 81  JÄDRAÅS

 

Swish: 123 055 36 36

Bankgiro: 607-8968